Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Comunicat din partea NOII GOLANI

2007-12-12 16:19:28

In ultima vreme, constatam cu dezgust ca unele organizatii incearca sa se foloseasca de actiunile realizate de grupul nostru pentru propriile interese.

Este cazul Forului Crestin Noua Dreapta, care pentru denumirea unei actiuni de comemorare a detinutilor politici legionari a folosit sintagma de "Eroii nu mor niciodata", aceeasi pe care grupul nostru o foloseste din 2005 pentru campania de cinstire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989.
Lipsa de originalitate a continuat pe 1 Decembrie cand, in cadrul unui miting, "nationalist-crestinii" au pus pe un banner numele de Basarabia pamant romanesc flancat de 2 cruci celtice, simbol politic de dreapta.

Prin acest comunicat dorim sa ne dezicem cu tarie de orice alaturare dintre grupul nostru si Noua Dreapta sau alti exponenti falsi ai romanitatii precum vadim tudor sau gigi becali.

"Basarabia pamant romanesc" este o campanie APOLITICA menita a-i apropia pe romanii de pe cele doua maluri ale Prutului, prizonieri in spatele unui zid informational creat de comunism si de continuatorii lui. Ea s-a bazat pana acum pe implicarea activa a tinerilor neindoctrinati, care nu merita sa fie asociati cu circul numit imagine politica.


Grupul de actiune NOII GOLANI, 10 decembrie 2007
www.noiigolani.ro

Comentarii