Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

33 de ani pierduți

2022-12-17 14:40:40

    Acum 33 de ani în urmă, aceasta era cea mai sângeroasă zi din Timișoara. Acei oameni tineri și curajoși au fost efectiv măcelăriți, la propriu. Au ieșit cu piepturile goale în fața tancurilor și a pistoalelor mitralieră. Ce s-a întâmplat după această zi, se știe. Ceaușescu și comunismul au căzut. Dacă în alte state est europene au fost Revoluții de catifea, în România s-a murit. In fiecare an, în luna decembrie se comemorează victimele lui Ceaușescu și a slugilor lui care au tras în populație. 

    După 33 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 vedem o clasă politică care disprețuiește revoluționarii care le-au dat pe mâna destinele României. Cum ar spune cineva din popor, Ceaușescu se răzbună pe cei care l-au detronat. Cea mai nouă dovadă de dispreț la adresa revoluționarilor s-a petrecu azi dimineață la Timișoara, unde, Secretarul de Stat al revoluționarilor, dna. Irina Leulescu NU i s-a dat cuvântul la comemorarea evenimentelor din Decembrie 1989. Dacă la Timișoara s-a putut întâmpla așa ceva ... nu mai am cuvinte. Uni secretar de stat cu rang de ministru să nu i se dea cuvântul ... este umilitor. 

    Având în vedere modul în care ne tratează clasa politică, personal NU am să mai particip la nici o comemorare. La fel sfătuiesc și pe colegii mei care se simt neîndreptățiți de acești vremelnici oameni care mânuiesc destinele României și a românilor.  Clasei politice din România îi place doar când murim și devenim tot mai puțini și la comemorări. Le place să se cațere pe cadavrele camarazilor noștri căzuți în Decembrie 1989. Acest lucru trebuie să se termine. Și trebuie să se termine și cu așa zișii lideri revoluționari pușcăriași sau pușcăriabili. Revoluționarii autentici trebuie să se trezească din lentoare și să i-a atitudine.

Comentarii