Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Cat costa un certificat la Legea 42/1990

2015-08-26 19:51:36

Echipa "revolutialugojeana.org" a primit recent o serie de documente care incep sa se lege cu altele deja postate pe sait-ul nostru. Astazi, va vom prezenta o Adeziune Personala in care persoana in cauza isi lua angajamentul sa plateasca suma de 10.000 de lei trimestrial, pe o perioada de doi ani pana la obtinerea certificatului. La Lugoj, si-au depus 72 de persoane dosarele pentru obtinerea certificatelor de LRFD. Din aceste persoane, cele care au cotizat, au primit certificatele, ceilalti nefiindu-le introduse dosarele. Dovada prin care dl. Iordan Radulescu a pretins aceste sume de bani si le-a si incasat, o prezentam in adeziunea de mai jos.

Adeziune Antoni

Persoanele care nu au cotizat si care nu au beneficiat de certificate la Legea 42/1990 in perioada 1995-1997, se regasesc in tabelul de mai jos. El a mai fost prezentat o data, dar situatia o cere ca sa mai fie afisat inca o data.

Tabel Lugojul Liber

Dragi cititori, inainte de a va spune sa trageti singuri concluziile, am tras eu personal una. Pentru a depune si a sustine niste amarate de dosare a unor colegi din tara, dl. Iordan Radulescu a pretins si incasat suma de 10.000 de lei trimestrial de fiecare persoana. A ce seamana lucrul acesta? Va las pe dumneavoastra stimati cititori sa incadrati fapta.

Comentarii